Beskrivning

Välplanerad och ljus 3 rummare med två balkonger i högt läge och fantastisk utsikt.

Utsikt över hela silverdal med två balkonger. Det får du i denna ljusa 3a om 85.5 kvm med närhet till natur, service och kommunikationer.

 • EN AV SILVERDALS BÄTTRE LÄGENHETER!!
 • KOMMANDE FÖRSÄLJNING!!
 • KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!!
 • OMGIVNINGAR
 • Läget mitt i Silverdal är idealiskt för par och familjer med barn i olika åldrar. Silverdal är en modern trädgårdsstad bestående av nybyggda villor och lägenheter i en grön omgivning. Bara ett stycke bort finns Silverdal torg med gym, livsmedelsaffär, café, restauranger, frisör och presentbutik. En minut från porten finns en busshållplats och 5 minuter bort en hållplats för pendlingsbuss till stan. Till Helenelunds pendeltågsstation tar du dig till fots på 20 minuter. Något som uppskattas av många boende är även närheten till naturen med Ulriksdals slott och slottsträdgård på promenadavstånd, men också Edsvikens stränder. Naturen väntar runt hörnet samtidigt som Mall of Scandinavia med flera köpcenter nås med bil på bara ett par minuter, och Stockholm City 10 minuter bort.
Energideklaration
Fakta
 • Antal Rum 3.5 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 85.5kvm
 • Månadsavgift 3 274 kr I avgiften ingår, Värme,Vatten,Internet. Utöver detta tillkommer en kostnad på 200kr för kabel-tv. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Silverdals-torg-9
Förening
Brf Silverdals Torg
Lägenhetsnummer
12-3413-1-5012
Postnummer
191 38
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
3 274 kr I avgiften ingår, Värme,Vatten,Internet. Utöver detta tillkommer en kostnad på 200kr för kabel-tv. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår
2009
Boarea
85.5 kvm
Antal rum
3.5
Driftkostnader
Kommentar
El och försäkring tillkommer. I avgiften ingår, Värme,Vatten,Internet. Utöver detta tillkommer en kostnad på 200kr för kabel-tv. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Silverdals Torg
Antal lägenheter
159
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
7
Allmänt om föreningen
Brf Silverdals Torg är en välskött förening med god ekonomi och bildades 2007 (äkta förening) och består av 159 bostadsrätter och 7 stycken lokaler, samtliga är uthyrda.
Alla bilder
Välplanerad och ljus 3 rummare med två balkonger i högt läge och fantastisk utsikt.Välplanerad och ljus 3 rummare med två balkonger i högt läge och fantastisk utsikt.Välplanerad och ljus 3 rummare med två balkonger i högt läge och fantastisk utsikt.Välplanerad och ljus 3 rummare med två balkonger i högt läge och fantastisk utsikt.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se