Beskrivning

Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.

Utsikt mot naturen och balkong med förmiddagssol. Det får du i denna ljusa 3,5:a om 78 kvm med närhet till natur, service och kommunikationer.

 • Välkommen till en välplanerad, ljus och modern 3,5:a om 78 kvm med högt och lugnt läge, möblerbar balkong och utsikt i tre väderstreck. Detta är ett uppskattat boende med naturen utanför knuten. Samtidigt finns närheten till Silverdals torg med service och goda kommunikationer. I området finns även fina naturområden med Ulriksdals slott och slottsträdgård en kort promenad bort.
 • Den ljusa entrén med nya garderober och vacker ekparkett leder dig in genom lägenheten. Genast till vänster finns ett mindre sovrum som alternativt användas som kontor eller förråd. Vägg i vägg finns ett rymligt badrum med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.
 • Därefter når du bostadens verkliga centrum, det kombinerade kök- och vardagsrummet, som flödar av ljus tack vare stora fönster åt två håll och en balkong som bjuder på sol fram till eftermiddagen. Det öppna rummet och balkongen har utsikt mot en glest bebyggd innergård och omgivande natur, vilket ger hela lägenheten en ljus och luftig känsla.
 • Från vardagsrummet når du bostadens större sovrum med plats för dubbelsäng samt fyra inbyggda garderober. Vägg i vägg ligger det tredje sovrummet med garderob och som likt övriga sovrum utsikt mot skog och natur, vars grönska kan följas under årstidens växlingar.
 • HALL
 • I entrén finns tre nyinstallerade garderober med spegeldörrar och plats för kapphängare och hallmöbel. Väggarna är vitmålade för en extra ljus känsla. Det vackra golvet i genomgående ekparkett leder dig vidare in genom lägenheten.
 • SOVRUM 1
 • Till vänster hittar du ett mindre sovrum som med fördel kan användas som kontor, gästrum eller förråd. Storleken gör att rummet inte räknas som ett helt rum. Liksom i övriga sovrum finns skog och natur utanför fönstret. Sovrummet har en vackert mönstrad vit tapet.
 • BADRUM
 • En av den här lägenhetens många kvaliteter är det stora badrummet med behaglig golvvärme. Här finns dusch, tvättmaskin och torktumlare med överskåp, och handfat med vit kommod och spegelskåp med inbyggd belysning. Väggarna är helkaklade i vitt med en brun kontrastvägg mot golvets ljusa klinker. Taket har infällda spottar. I badrummet finns plats för ytterligare möbler och om så önskas kan badkar installeras.
 • KÖK
 • Till höger från hallen når det du öppna och ljusa, fullt utrustade köket. Här slås du av dagsljuset som flödar in genom fönstren och den glasade balkongdörren. Ett stort matbord kan med fördel placeras intill ett av de stora fönstren, så familjen kan njuta av frukost och lunch i härligt solljus.
 • Med gott samvete kan man kalla köket för bostadens ljus och hjärta. Det går helt i vitt med inredning från Myresjökök, vitt kakel och infällda spotlights och har generösa arbetsytor. Här finns all förvaring du behöver med högskåp och överskåp till taket. I en fristående vägg mot hallen finns rostfri kyl, frys, ugn från Siemens och micro från Bosch . Diskmaskin från Siemens är integrerad och här finns en svart spisplatta från Siemens som går ton i ton med den svarta bänkskivan.
 • BALKONG
 • Köket leder rakt ut mot den möblerbara balkongen om 7 kvm. Varma dagar kan du låta dörren vara öppen mot den lugna innergården och på så sätt få ett extra rum. Golvet är belagt med vacker trätrall och här finns plats för en liten soffgrupp eller annan sittplats, plantor samt en mindre grill. Från balkongen har du utsikt mot den öppna, luftiga innergården och mot natur med tall och ängar.
 • VARDAGSRUM
 • Det rymliga vardagsrummet blir extra luftigt tack vare att det är öppet mot både kök och hall. Stora fönster i två väderstreck ger behövligt dagsljus. Rummet är stort nog att inreda med sittgrupp med soffa, soffbord och fåtöljer men också tv-hörna och växter. Vita väggar och vacker ekparkett gör rummet lättmöblerat. Ljuset och den öppna planlösningen mot köket och den härliga balkongen kommer utan tvekan göra vardagsrummet till familjens självklara samlingsplats.
 • SOVRUM 2
 • Bostadens större sovrum ligger med access från hall och vardagsrum. Här finns en praktisk och snygg garderobsvägg bestående av fyra vita garderober. Ett stort tvådelat fönster bjuder på utsikt mot den uppländska naturen. Då bilvägen ligger längs husets bortre kortsida kan du sova med öppet fönster och njuta av frisk luft, fågelsång och vindens sus. I detta större sovrum finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Milt brunmålade väggar, vita detaljer och det vackra golvet i ekparkett ger en lugn inramning.
 • SOVRUM 3
 • Vägg i vägg med badrummet och det större sovrummet finner du ännu ett sovrum. Även detta sovrum har fönster mot den rogivande naturen. Här kan du med fördel inreda med ett skrivbord eller en sittmöbel framför fönstret, samt en enkelsäng. Innanför dörren finns en garderob. Rummet får karaktär av de piggt målade väggarna i ljusblått och av det vackra parkettgolvet.
 • EXTRA UTRYMMEN
 • Till bostaden hör ett källarförråd om cirka 5 kvm (hiss finns). Garageplats kan sökas med laddningsplatser för elbil.
 • INNERGÅRD
 • Köket och vardagsrummet med sin balkong har utsikt mot en stor och luftig innergård. Husen ligger glest och här finns gräsytor, gångvägar, träd och planteringar.
 • OMGIVNINGAR
 • Läget mitt i Silverdal är idealiskt för par och familjer med barn i olika åldrar. Silverdal är en modern trädgårdsstad bestående av nybyggda villor och lägenheter i en grön omgivning. Bara ett stycke bort finns Silverdal torg med gym, livsmedelsaffär, café, restauranger, frisör och presentbutik. En minut från porten finns en busshållplats och 5 minuter bort en hållplats för pendlingsbuss till stan. Till Helenelunds pendeltågsstation tar du dig till fots på 20 minuter. Något som uppskattas av många boende är även närheten till naturen med Ulriksdals slott och slottsträdgård på promenadavstånd, men också Edsvikens stränder. Naturen väntar runt hörnet samtidigt som Mall of Scandinavia med flera köpcenter nås med bil på bara ett par minuter, och Stockholm City 10 minuter bort.
Energideklaration
Utförd
Fakta
 • Antal Rum 3.5 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 78kvm
 • Månadsavgift 3 041 kr I avgiften ingår, Värme,Vatten,Internet. Utöver detta tillkommer en kostnad på 200kr för kabel-tv. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen.

Budgivning pågår
Högsta bud

4 000 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Silverdalsvägen-23
Förening
Brf Silverdals Torg
Lägenhetsnummer
12-3413-1-4017
Postnummer
191 38
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
3 041 kr I avgiften ingår, Värme,Vatten,Internet. Utöver detta tillkommer en kostnad på 200kr för kabel-tv. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår
2009
Boarea
78 kvm
Antal rum
3.5
Driftkostnader
El
700 kr
Försäkring
195 kr
Total driftkostnad
ca 895 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
Driftkostnad enligt uppgift från säljaren.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Silverdals Torg
Antal lägenheter
159
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
7
Allmänt om föreningen
Brf Silverdals Torg är en välskött förening med god ekonomi och bildades 2007 (äkta förening) och består av 159 bostadsrätter och 7 stycken lokaler, samtliga är uthyrda.
Alla bilder
Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.Välplanerad och ljus 3,5-rummare med solig balkong.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se