Beskrivning

Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!

Ring för visning! En härlig loftlägenhet om 82 kvm som bjuder på generös takhöjd och en solig balkong med vidsträckta vyer över Silverdal.

 • Välkommen in till 82 välplanerade kvm av rymd och ljus i fördelaktigt läge i Silverdal. Denna moderna 3,5 :a bjuder på flera unika kvaliteter som den generösa takhöjden i vardagsrummet, den extra sällskapsytan eller sovrummet uppe på loftet och den välplacerade balkongen med utsikt över hela Silverdal.
 • Lägenheten har en delvis öppen planlösning som ger ett härligt flöde av både ljus och rörlighet. Boendet går genomgående i ljusa färger och golvet pryds av stilig ekparkett. När du kliver in i entrén möts du först av sällskapsytor och det fina köket medan de två sovrummen är smart placerade lite avskilt längre in i lägenheten. Ytan är maximalt utnyttjad och bostaden har en funktion som en 4a med det rymliga loftet som ger dig ännu mer plats.
 • Att samtidigt kunna njuta av den bästa utsikten i Silverdal gör det inte sämre. En fem kvm stor balkong med utgång från det största sovrummet ger dig möjlighet till härliga utestunder. Det sköna österläget ger dig sol större delen av dagen, och tack vare att du är på fjärde våningen kan du se ända bort till skogsbrynet på andra sidan Silverdal.
 • Till lägenheten hör även ett förråd och möjlighet att hyra parkeringsplats. Du har dessutom tillgång till ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt en gemensam gård.
 • Läget i Silverdal är lugnt och tryggt med närhet till både natur, skolor och service. På en kort promenad tar du dig till Silverdals torg där du hittar bland annat minilivs, gym, café, pizzeria och en sushirestaurang. Flera större gallerior och shoppingcenter ligger också på bekvämt avstånd, exempelvis Kista galleria, Sollentuna centrum och Mall of Scandinavia.
 • Stora grönområden hittar du åt alla håll, inte minst Edsvikens många skogspartier, motionsspår och strövområden. Längs vattnet kan du ta del av ett rikligt bad- och båtliv om somrarna och på vintern när isen har lagt sig kan du ge dig ut med skridskor på sjön. Området bjuder även på flera idrottsanläggningar, simhall och aktiviteter för alla åldrar, samt trevliga utflyktsmål som Ulriksdals slottspark.
 • När du vill ta dig med kollektivtrafiken har du bra kommunikationer med både buss och pendeltåg. Närmaste busshållplats ligger bara några minuter från porten och du kan åka mot bland annat Kista, Danderyd och Karolinska sjukhuset. Under pendlingstid på vardagarna kan du smidigt ta en direktbuss till Stockholms C. Föredrar du att åka pendeltåg har du Helenelunds station på cykelavstånd. Tunnelbanan når du enklast via bussen till Kista eller Bergshamra.
 • Välkommen till denna välplanerade 3,5:a med härlig rymd och fantastisk utsikt i eftertraktade Silverdal!
Interiörbeskrivning

Entréplan

ENTRÉN är ljus och fin med gott om förvaring i både en angränsande klädkammare och en garderob. Rakt fram ser du in mot vardagsrummet och till höger har du en öppning in till köket.

KÖKET är både stiligt och praktiskt. En köksö i mitten ger både extra arbetsyta och förvaring. Bänkskivor i mörkgrått matchas snyggt med ljusgrått kakel över bänkarna. Du har gott om hyllor, skåp och lådor samt moderna vitvaror som diskmaskin, inbyggd micro, ugn, spishäll, kyl och frys.

VARDAGSRUMMET har en härlig rymd med hela 5,5 m i takhöjd. Den stora ytan ger plats åt både en ljus och trevlig matplats intill fönstret och en sällskaplig del med rum för en stor soffa. En platsbyggs möbel för tv och media smälter snyggt ihop med trappan upp till loftet.

BADRUMMET pryds av vita helkaklade väggar och ett ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Här finns utöver wc ett badkar, en kommod med handfat och två lådor samt ett badrumsskåp med praktiska spegeldörrar. Badrummet fungerar även som tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk. Dessutom har du goda förvaringsmöjligheter i ett dubbelskåp över bänken samt ett utrymme för tvättkorgar i hörnet intill.

SOVRUM 1 är ett ljust och härligt master bedroom med vita väggar, ljus ekparkett och ett stort fönsterparti med fantastisk utsikt. Genom en glasad dörr kan du ta dig ut till balkongen och en skjutdörrsgarderob ger plats åt förvaring.

BALKONGEN ligger i fint läge i öster med sol från morgon till runt tre på eftermiddagen under sommartid. Fem kvm yta ger plats åt både soffa och grill. Här kan du njuta av vidsträckta vyer över hela Silverdal.

SOVRUM 2 är ett mysigt rum med snedtak, vita väggar och ljus ekparkett. Ett fönster på långsidan släpper in gott om dagsljus. Rummet har plats för både säng, skrivbord och förvaringsmöbler.

Övre plan

LOFTET skapar en extra sällskapsyta med plats för soffa, fåtöljer och tv. Hela tre takfönster sprider rikligt med ljus. Väggarna går i vitt och golvet i samma ljusa ekparkett som på entrévåningen. Här finns möjlighet att dela av till ett extra sovrum/arbetsrum.

Energideklaration
Fakta
 • Antal Rum 3.5 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 82kvm
 • Månadsavgift 4 188 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Margreteborgsvägen-28
Förening
Brf Silverdals Kulle 1
Lägenhetsnummer
09936
Postnummer
191 37
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 188 kr
Byggnad
Byggnadsår
2013
Boarea
82 kvm
Antal rum
3.5
Övriga byggnader
Det finns barnvagns- och cykelförråd. Till Lägenheten tillhör ett källarföråd beläget i den egna trappuppgången!
Driftkostnader
Kommentar
Obligatoriska tillägg: ca 220 kr kabel-TV och ca 334 kr förskottsdebiterad beräknad förbrukning av hushållsel. Föreningen har individuell mätning och debitering. Den faktiska förbrukningen av hushållsel räknas av årsvis mot den preliminärt debiterade. Bostadrättstillägg för hemförsäkring behöver ej tecknas av varje enskillt hushåll då föreningen har en gemensam. Hemförsäkring kostar ca 1200 kr/år. Uppgifterna avseende driftskostnader kommer från säljaren samt föreningen
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Silverdals Kulle 1
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Föreningen (äkta) består av 118 stycken bostadsrätter upplåta med bostadsrätt och 2 stycken hyreslokaler
Alla bilder
Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!Rymlig och välplanerad 3,5:a med loft och Silverdals bästa utsikt!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Madeleine Thorén

  Madeleine Thorén

  Fastighetsmäklare

  0733-15 19 51

  madeleine@susannepersson.se