Beskrivning

Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.

 • Unikt tillfälle att förvärva ett smakfullt och välplanerat hem med 6 rum, två terrasser och balkong, allt på en ljuvlig hörntomt mitt i hemtrevliga Silverdal.
 • Välkommen till ett ljust, rymligt och njutningsfullt hem med moderna och långsiktiga kvaliteter för hela familjen. På en solig hörntomt, nära service, natur och bad ligger huset i ett av Silverdals bästa och mest attraktiva lägen. Huset om ca 141 kvm har 6 rum, två stora terrasser som badar i lummig grönska samt balkong i fritt och insynsskyddat läge.
 • Hela bostaden genomsyras av optimal planlösning och luftig känsla tack vare många och stora fönster, i synnerhet i köket/sällskapsdelen, som har ljusinsläpp i fyra väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum skapar också rymd och inbjuder till umgänge med familj och vänner. Överhuvudtaget är materialval och utrustning valda med omsorg och smak, som till exempel kökets gasspis och stekbord som riktigt inbjuder till matlagning såväl till vardags som till fest.
 • Det spatiösa master bedroom på övervåningen är ett rum som skapat för återhämtning och lugn. Rummet med sin fantastiska yta ligger innanför balkongen med bästa kvällssolsläge, och skapades genom att den stora terrassen byggdes in för ett par år sedan. Den eleganta, platsbyggda glasväggen, som avgränsar walking closet, bidrar till övervåningens harmoniska och luftiga känsla.
 • Med två terrasser och en balkong finns alla möjligheter att njuta av sol och värme från morgon till kväll – eller söka skuggans svalka. Börja dagen med en frukost i morgonsolen på den lummiga baksidan och avsluta med en härlig grillkväll på terrassen i söderläge tillsammans med vänner och familj.
 • Interiören är modern, praktisk och stilren med ljusa väggar uppblandat med dovare toner och fantastiska tapeter, parkettgolv samt klinker i badrummen och i hallen. Golvvärme finns i hallen, båda badrummen samt i stora delar av övervåningen. I vardagsrummet sprider en mysig braskamin värme och stämning under den kalla årstiden. Det stilrena köket är både snyggt och lättarbetat med mycket förvaring och arbetsytor. Till huset hör ett förråd om ca 9 kvadratmeter, carport och en matchande, charmig lekstuga på baksidan.
 • Läget är optimalt och attraktivt både vad gäller tomtens placering och området. Trafiken på gatan (gångfartsområde) omfattar i stort sett bara de boende och deras besökare. Lugnet förstärkts av det insynsskyddade läget åt alla håll och med det stora parkområdet framför huset som erbjuder obegränsade gräsytor för lek, picknick och bollspel. Här har du även närhet till natur, skog och strövområden, bland annat Edsvikens vatten där badmöjligheterna på sommaren avlöses av skridskor- och skidåkning på vintern. Här kan du varva joggingrundor med promenader till Ulriksdals handelsträdgård och Över Järva gård. Flera förskolor och skolor finns på bekvämt gångavstånd. Bara 300 meter bort har du Silverdals torg med närlivs, flera restauranger, gym, frisör och inredningsbutik. Större shoppingcentrum som Sollentuna Centrum och Mall of Scandinavia når du snabbt med cykel, bil eller kollektivtrafik.
 • Förutom Edsvikens naturområden finns det flera lekparker i närheten, liksom ridskola, sporthall, fotbollsplaner, tennisbanor och simhall. Kommunikationerna är utmärkta åt alla håll och gör vardagen smidig. Direktbussar till och från city, buss till tunnelbanan i Mörby Centrum och Kista och buss till pendeltågen Helenelund. Med bil nås såväl E4 som E18 smidigt och Arlanda ligger endast ca 25 minuter bort.
 • Missa inte en unik chans att förvärva ett boende med eftertraktat läge mitt i Silverdal, med moderna och långsiktiga kvalitéter för hela familjen.
 • Entrévåning
 • TERRASSEN framför huset ger ett välkomnande intryck samt har stora utrymmen för sittgrupper och plats för grill. Uppfarten är stenlagd och på båda sidor finns ytor för både träd, buskar och egen odling av kryddor, bär och blommor.
 • HALLEN är inredd med grått klinkergolv och en blommig William Morristapet. En stor garderob med skjutdörrar tar effektivt hand om ytterkläder och skor.
 • BADRUMMET rakt fram från entrén är inrett med ett elegant grått klinkergolv med golvvärme samt helkaklade vita väggar. Här finns förutom duschhörna med skjutbara duschväggar i klarglas en rymlig vägghängd tvättställskommod från Ballingslöv och spegelskåp samt ett fönster som ger fint ljusinsläpp.
 • KÖKET har inredning från Ballingslöv med stilrent peppargrå luckor och frikostig förvaring i mängder av lådor och skåp. Köket är också yteffektivt med bra arbetsytor och trevlig öppenhet mot vardagsrummet. Den eleganta och inspirerande köksön är unik för kvarteret, med gasspis från ILVE med 5 brännare och stekbord, frihängande spisfläkt och arbetsbänk i vitt kompaktlaminat. Utrustningen omfattar även dubbel kyl och frys, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Köket inbjuder till att umgås och prata med middagsgäster medan man lagar mat vid den stora köksön som även erbjuder plats för att sitta. Köket flödar av ljus från det enorma fönstret och glasdörren till altanen. Väggarna är vita liksom kaklet ovanför arbetsbänken i robust ek.
 • VARDAGSRUMMET får ljus från fönster åt tre håll, varav två riktigt stora fönster samt glasdörr mot entréverandan och framsidan. Det är ett generöst sällskapsrum till ytan, med plats för både matsalsdel och sittgrupp i en tilltalande miljö med ljusgrå väggar. En mysig braskamin som ger värme och trevnad under årets kalla månader eller en sval sommarkväll.
 • TERRASSEN mot baksidan är lummig och grönskande och erbjuder skugga under heta sommardagar. Förutom sittgrupp finns även plats för vilstolar som ger härlig avkoppling. Längs väggen klänger klätterrosor och vackert stensatta rabatter prunkar av grönska under sommar- och höstmånaderna.
 • SOVRUM 1 bredvid köket är perfekt som exempelvis kombinerat kontor och gästrum med plats för skrivbord, bokhylla och säng. Väggarna är vita med en mönstrad fondtapet.
 • Övervåning
 • MASTER BEDROOM är ett fantastiskt rum med en spektakulär glasvägg och stora ytor och som gjort för avkopplande återhämtning. Förutom dubbelsäng och stor garderob, finns även plats för en sittgrupp och flera avställningsytor. Väggarna är lugnande mörkgrå och genom de stora skjutdörrarna till balkongen flödar ljuset in i hela rummet.
 • BALKONGEN, som nås via master bedroom, ger rummet en egen solplats där man kan slå sig ner med en fika eller en bok, i högt ostört läge.
 • SOVRUM 2 är ett rymligt barnrum med fönster mot framsidan och med en härligt gulmönstrad tapet. Rummet har bra plats för lekyta, säng och skrivbord förutom förvaring.
 • SOVRUM 3 är ett fint och rymligt rum med stort fönsterparti mot baksidan och trädgården. Det har vita väggar och en mörk fondtapet samt en egen rymlig klädkammare i anslutning.
 • SOVRUM 4 är ännu ett fint barnrum med utsikt mot framsidan, med en läcker rosa tapet och en fondvägg i grått.
 • BADRUMMET är stilrent med sandfärgat klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Ett badkar ger utrymme för avkopplande stunder och den stora tvättställskommoden tillsammans med tvättdelen med arbetsbänk och skåp ovanför maskinerna skapar stora utrymmen för förvaring. Fönstret ovanför badkaret ger rummet ett fint ljusinsläpp.
Fastighet
Tomtarea
219 kvm
Övrigt
Tomtarea 219 m² (friköpt).
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 3 203 000 kr 2007
Småhusmark 3 134 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Malörten GA:1 Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 0163-06/2.19 Last: Officialservitut Fasad Och Dräneringsledning, 0163-06/2.15 Last: Officialservitut Fasad Och Dräneringsledning, 0163-06/2.17 Förmån: Officialservitut Fasad Och Dräneringsledning, 0163-06/2.16
Planbestämmelser
Detaljplan (2000-11-16)
Rättigheter förmån
Förmån: Officialservitut Fasad Och Dräneringsledning, 0163-06/2.16
Rättigheter last
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 0163-06/2.19 Last: Officialservitut Fasad Och Dräneringsledning, 0163-06/2.15 Last: Officialservitut Fasad Och Dräneringsledning, 0163-06/2.17
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Malörten GA:1
Inteckningar
Rubrik saknas"
3550000
Rubrik saknas"
3800000
Rubrik saknas"
5225000
Rubrik saknas"
5528000
Totalt
23 631 000 kr
Besiktning
Förbesiktigad
1
Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 203 000 kr
Markvärde
3 134 000 kr
Värdeår
2007
Totalt
6 337 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 6 rum varav sovrum 5
 • Hustyp Kedjehus
 • Boarea/Biarea 141kvm / 9kvm
 • Tomtarea 219 kvm

Budgivning pågår
Fakta om bostaden
Hustyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Malörten 16
Adress
Jenny-Linds-plats-7
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2006
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
141 kvm
Biarea
9 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
6
Fasad
Liggande träpanel
Fönster
3-glasfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
Uppvärmning
24 500 kr
Vatten och avlopp
4 000 kr
Renhållning
4 000 kr
Försäkring
7 486 kr
Total driftkostnad
ca 39 986 kr/år
Kommentar
Summa ca 3 332 kr/mån. I uppgift avseende uppvärmning ingår kostnad för hushållsel. Kostnad tv och bredband tillkommer. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Alla bilder
Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.Rymligt och välplanerat hus med 5 sovrum och solig hörntomt.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Madeleine Thorén

  Madeleine Thorén

  Fastighetsmäklare

  0733-15 19 51

  madeleine@susannepersson.se