Beskrivning

Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!

Förenkla vardagen och öppna för sällskapsliv tillsammans med familjen i detta moderna gavelhus med öppna ytor, stora fönster och stilrena detaljer.

 • Önskeläge i gavelhus med stora glaspartier mot en solig tomt åt rätt håll, med kvällssol. Här får familjen gott om både sällskapsytor och sovrum, i ett funktionellt och välplanerat kedjehus med 6 rum i extra bra läge med gaveltomt och granne på endast en sida. Fönster åt alla fyra väderstreck gör att hela huset flödar av ljus.
 • Sociala ytor på båda våningarna ger plats för umgänge och avkoppling för både barn och vuxna, tillsammans och var för sig. Barnen kan hänga med kompisar på övre planet medan det pågår vuxenmiddagar nere på det öppna, luftiga entréplanet med kök och vardagsrum i förening. Ytterligare fördelar är badrum på vardera våning och en rejäl, separat tvättstuga.
 • Utomhusytorna är väldigt tilltalande med stor altan på baksidan och dessutom möjlighet till uteplats på stenläggningen vid entrén framför huset. Baksidan har optimalt läge mot sydväst och kvällssolen. Det massiva ljusinsläppet blir extra påtagligt i vardagsrummet som har pardörr och fönster med glas ner till golvet. Altanmarkis och fönstermarkiser gör det samtidigt enkelt att få skugga när man så önskar.
 • Sovrummen är väl fördelade på ett större master bedroom och tre bra sovrum. Interiören är smakfull och fin med parkettgolv samt väldigt eleganta klinkergolv i badrummen, hall och tvättstuga, vita väggar i de flesta rum och fin ljus träpanel i taket. Badrummen och tvättstugan har behaglig vattenburen golvvärme. Huset är också mycket välförsett med förvaringsutrymmen i form av ett förråd under trappan, en walk-in-closet på övervåningen samt ett utomhusförråd.
 • Tomten är lättskött och lagom stor, med plana gräsytor på baksidan och stenläggning på framsidan där du har både carport och plats för en bil på uppfarten. Läget är optimalt med mycket sol på altanen och i trädgården.
 • Järvastaden är det perfekta området för barnfamiljer, med sitt attraktiva läge och sin närhet till naturen. Detta underbara gavelhus ligger med bekväm tillgång till både kommunikationer och service. Njut av friluftslivet och de många träningsmöjligheterna i Ursvik och på Järvafältet, eller ta en promenad i närliggande Igelbäckens naturreservat. Du som gillar löpning och längdskidåkning har dessutom nära till Ursviks motionsspår.
 • Alldeles i närheten ligger en välsorterad Ica-butik samt övrig service i form av gym, caféer och restauranger. Området är under utveckling och nya spännande servicealternativ växer hela tiden fram, och när du planerar större shoppingturer når du enkelt Solna Centrum, Kista galleria och Mall och Scandinavia på mindre än 10 minuter.
 • De välplanerade kommunikationerna gör det lätt att förflytta sig. Ulriksdals pendeltågsstation ligger bara en kvarts promenad bort, och därifrån tar du dig snabbt till centralen. På 20 minuters avstånd har du även Hallonbergens t-bana. När du har bråttom tar du smidigt bussen från hållplatsen som ligger 200 meter bort, och du tar dig då till pendeln på 3 minuter och till tunnelbanan på 5 minuter.
 • Välkommen till ett inbjudande, vackert hem med härlig uteplats, centralt läge och närhet till naturen!
 • Entrévåning
 • HALLEN är välkomnande och stilren med elegant mörkgrått klinkergolv och behaglig belysning från spotlights i taket. Den stora spegelgarderoben erbjuder gott om förvaringsplats för ytterkläder. Väggarna är vita.
 • DUSCHRUMMET har stora vita kakelplattor på väggarna och fräscht ljust klinkergolv med vattenburen golvvärme samt inbyggda takspotlights. Den rymliga duschkabinen har takdusch och glasdörrar, tvättställskommoden erbjuder generöst med förvaringsutrymme. I övrigt finns eluppvärmd handdukstork.
 • Separat TVÄTTSTUGA är en stor fördel för en barnfamilj, den är dessutom väl tilltagen och välutrustad, förutom tvättmaskin och torkskåp finns arbetsbänk med tvättho, väggskåp och en hel garderobsvägg. Även tvättstugan har vattenburen golvvärme.
 • KÖKET har öppen planlösning med en social bardel ut mot vardagsrummet, samt plats för ett rejält matbord på motsatt sida. De två stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och köket är välförsett med både arbetsytor och förvaringsutrymme. Skåpinredningen är vit och stilren med moderna handtag, och mikrovågsugnen är inbyggd i ett av överskåpen. Spisen har snygga detaljer i krom och induktionshäll, kyl och frys är i fullhöjd och diskmaskinen är integrerad. Infällda spotlights i taket ger ett bra ljus i hela köket.
 • VARDAGSRUMMET är husets hjärta, välkomnande och vidsträckt med hela 30 kvm vilket gör rummet väldigt luftigt och inbjudande. Öppenheten och bardelen mot köket gör det lätt att umgås med familj och gäster medan man lagar mat. Det är också oerhört ljust och soligt tack vare de stora glaspartierna mot trädgården, fritt från insyn. På det vidsträckta parkettgolvet ryms både ett större matbord för middagsbjudningar, och soffgrupp för mysiga hemmakvällar och soffhäng med vänner.
 • ALTANEN blir under sommarhalvåret den självklara umgängesytan för middagar och andra sociala tillställningar då den rymmer både en loungedel och ett ordentligt matbord. Insynsskydd och en hög häck gör altanen behagligt privat, samtidigt som du här har utsikt över trädgården med den söta lekstugan. Läget är perfekt mot sydväst vilket ger kvällssol. En altanmarkis ger skugga vid behov.
 • Övervåning
 • ALLRUMMET öppnar upp sig ovanför den snygga trätrappan till övervåningen, har plats för både soffa och tv och är en perfekt plats för barnen att koppla av på. De ljusa väggarna, den vackra parketten och det stora fönstret gör rummet till övervåningens självklara hjärta.
 • SOVRUM 1 är ett härligt master bedroom med en fondvägg med en elegant mönstrad strukturtapet. De övriga väggarna går i en behaglig grå nyans. Fönstret ger ett fint ljusinsläpp på dagtid och har en vit mörkläggningsgardin för ostörd sömn, samt fönstermarkis. Den stora inbyggda garderoben har gott om plats för kläder.
 • SOVRUM 2 är perfekt som barnrum med sin mjuka grå heltäckningsmatta till vita väggar. Här finns utöver sängen plats för skrivbord, byrå och förvaringsmöbel. Fönstret är utrustat med rullgardin för ordentlig mörkläggning samt fönstermarkis.
 • SOVRUM 3 är i ungefär samma storlek som sovrum 2, med plats för flera möbler förutom säng. Två stora fönster gör rummet ljust och levande. Rummet har ljusgrå heltäckningsmatta och vita väggar.
 • SOVRUM 4 passar utmärkt som gästrum när familjen får besök. Här finns plats för en stor säng och exempelvis ett litet skrivbord intill den fina lilla franska balkongen. Väggarna är vita.
 • BADRUMMET är lika snyggt inrett som duschrummet nere vad gäller klinker, kakel och belysning. Här finns badkar med dusch, eluppvärmd handdukstork och generösa badrumsmöbler med dubbel tvättställskommod och stort spegelskåp som ger massor av förvaringsplats. Golvet har elektrisk komfortvärme och taket har infällda spotlights.
Fastighet
Tomtarea
354 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 3 731 000 kr 2012
Småhusmark 3 009 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Energideklaration
Utförd
Datum
05 Februari 2014
Energiförbrukning
70 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Solna Järva GA:2, Gemensamhetsanläggning: Solna Järva GA:6
Planbestämmelser
Detaljplan (2008-01-28)
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Solna Järva GA:2, Gemensamhetsanläggning: Solna Järva GA:6
Inteckningar
Rubrik saknas"
4400000
Totalt
8 800 000 kr
Besiktning
Förbesiktigad
1
Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 731 000 kr
Markvärde
3 009 000 kr
Värdeår
2012
Totalt
6 740 000 kr
Fakta
 • Antal Rum 6 rum varav sovrum 4
 • Hustyp Kedjehus
 • Boarea 141kvm
 • Tomtarea 354 kvm

Budgivning pågår
Högsta bud

8 500 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Daggkåpan 7
Adress
Järva-skjutbaneväg-69
Postnummer
170 62
Ort
Solna
Marknadsförs som
Kedjehus
Byggnad
Byggnadsår
2012
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
141 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackad plåt
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Driftkostnader
Uppvärmning
5 000 kr
El
12 000 kr
Vatten och avlopp
1 500 kr
Vägavgifter
8 815 kr
Total driftkostnad
ca 27 315 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
Summa ca 2 276 kr/månad. Tillkommer gör kostnad för försäkring. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Alla bilder
Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!Gavelhus med stor tomt i solläge och generösa umgängesytor!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Madeleine Thorén

  Madeleine Thorén

  Fastighetsmäklare

  0733-15 19 51

  madeleine@susannepersson.se