Beskrivning

Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!

Med naturreservat utanför dörren är denna moderna minivilla en idyll för barnfamiljen. Ett bekymmersfritt hem om 112 kvm och 4 sovrum.

 • Välkommen till denna bostad som erbjuder ett lugnt, grönt läge i närheten av stadsmiljö samt skolor och förskolor. Här får du naturreservatet intill huset och gångavstånd till Silverdals centrala delar åt andra hållet.
 • Bostaden är perfekt för familjen med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning samt en rymlig altan med plats för grillmiddagar. Läget är privat och har närhet till naturen i direkt anslutning till altanen. Här har du bara en kort promenad till vatten och bad, samt fina promenadstigar och utflyktsmål som Ulriksdals slott och Ulriksdals slottsträdgård. Till city kommer du enkelt med direktbuss till och från Sergels torg vardagar morgon och kväll. Med bil eller cykel når du snabbt större shoppingcentrum som Sollentuna, Kista och Mall of Scandinavia.
 • Kvarteret uppfördes 2017 och husen smälter in i omgivningarna med fasader i trä och jordnära färger. Modern interiör, parkettgolv i alla rum samt golvvärme i badrummens klinkers och fönster i takhöjd på övre plan skapas en känsla av värme och modern elegans.
 • På parkeringen bredvid huset finns plats för 2-3 bilar och förrådet ligger intill uteplatsen. Bostaden har larm från Verisure som kan övertas av köparen.
 • Entréplan
 • HALLEN är rymlig och erbjuder gott om plats för förvaring bakom stora skjutdörrar. Hallen leder sen in till den öppna ytan med kök och matrum vilket ger en social och inbjudande känsla.
 • KÖKET är stilrent, modernt och har stort utrymme för matplats. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade och spisen induktion. Köket ansluter till vardagsrummet vilket ger en härlig känsla av en gemensam, öppen yta.
 • VARDAGSRUMMET bjuder på fina sällskapsytor och kontakt med både altan och kök. Här finns ett stort fönster som vetter ut mot naturreservatet på baksidan. Dörren till altanen är i helglas och släpper tillsammans med det stora fönstret in mycket ljus. Golvet är parkett och väggarna ljusgrå.
 • Den stora och rymliga ALTANEN har plats för både matgrupp, solstolar och grill. Fri från insyn är detta ett eget litet paradis att njuta av. Altanen av trä smälter fint in i naturens omgivning och blir en del av skogen som tar vid bakom huset. På altanen finns även ett förråd.
 • På entréplanet finns även SOVRUM 1. Rummet har sitt fönster mot baksidan och passar även fint som gästrum och/eller kontor.
 • I anslutning till hallen ligger DUSCHRUM och TVÄTTSTUGA, ljust och modernt inredda med helkaklade vita väggar och grå klinker med golvvärme.
 • Övre plan
 • På övre plan möts du av en underbar takhöjd och vacker utsikt mot naturreservatet. ALLRUMMET är ett utmärkt extra vardags- eller lekrum. Här finns utgång till den stora TERRASSEN om ca 12 kvm. En rymlig och privat uteplats med gott om plats för både loungemöbel och växter.
 • SOVRUM 2 är ett riktigt master bedroom och har fönster mot skogen och en rymlig walk-in-closet. Utöver dubbelsäng finns även plats för skrivbord eller byråförvaring.
 • SOVRUM 3 och 4 är mysiga barnrum som ligger vägg i vägg med varandra. Fint ljusinsläpp och bra med plats för förvaring, lek och säng.
 • BADRUMMET är modernt inrett och går i samma stil som det på entréplanet. Vita, helkaklade väggar, grå klinker med golvvärme och en bänkskiva i marmor. Här finns ett badkar i snygg design, bra förvaring samt en stor inbyggd spegel.
Energideklaration
Utförd
Datum
12 September 2019
Energiklass
C
Fakta
 • Antal Rum 6 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 112kvm
 • Månadsavgift 3 329 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten och sophämtning.

Budgivning pågår
Högsta bud

7 000 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Rådans-gårdsväg-3
Förening
Brf Munderingen
Lägenhetsnummer
00002
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Månadsavgift
3 329 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten och sophämtning.
Byggnad
Byggnadsår
2017
Boarea
112 kvm
Antal rum
6
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
725 kr
Försäkring
167 kr
Total driftkostnad
ca 892 kr/år
Antal i hushållet
5
Kommentar
Tillkommer gör kostnad för tv och internet. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljarna.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Munderingen
Varav hyresrätter
0
Alla bilder
Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!Välkommen till en familjeidyll med 4 sovrum!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Madeleine Thorén

  Madeleine Thorén

  Fastighetsmäklare

  0733-15 19 51

  madeleine@susannepersson.se