Beskrivning

Radhus 6 rum i fantastiskt läge!

Möjlighet till ett mycket attraktivt radhus med 6 rum, modern elegans och önskeläge intill naturreservat - nybyggt, bekymmersfritt och rymligt.

 • Ett av de fantastiskt fina nybyggda radhusen på Rådans gårdsväg är nu tillgängligt för familjen som söker ett lugnt, grönt läge nära stadsmiljö och service. Här får du verkligen både och, i ett hem alldeles vid äng och skog åt ena hållet, och med gångavstånd till Silverdals centrala delar åt andra hållet.
 • Bostaden är i nyskick då området byggdes 2016 och husen är väldigt tilltalande i sin utformning som smälter in i omgivningarna med fasader i trä och jordnära färger. Arkitekturen ger också mycket villakänsla och 6 rum på 132 kvm i en mycket bra planlösning. Generös takhöjd, många fönster samt takfönster på övervåningen gör bostaden väldigt ljus och trivsam.
 • Läget är ovanligt ogenerat med altan på hela 18 kvm på baksidan, som vetter mot ett grönområde utan några hus - här ser du ut över skog och naturreservat där det bara är att gå utanför dörren för att ge sig ut på ett träningspass eller skogspromenad.
 • Interiören präglas av modern design och högklassiga materialval, som fönsterbänkar i kalksten och genomgående parkett i askmosaik utom i badrummen som har klinker med golvvärme. Båda våningarna har badrum och bostaden har gott om förvaringsutrymmen. Efter byggnationen har huset renoverats med stänkskydd i glas ovanför köksbänken, persienner i hela huset samt isolering av en vägg i garaget. Garageporten ska bytas ut hösten 2018.
 • I det egna garaget finns plats för två bilar. Bostaden har larm från Verisure som kan övertas av köparen. Föreningen är välskött och har engagerade medlemmar. Det pågår diskussioner om möjlighet att bygga ut köket mot garaget, samt bygga ut altan/uteplats.
 • Läget är perfekt för dig som vill bo lugnt och grönt men samtidigt ha bra tillgång till service och kommunikationer. Här bor du i en barnvänlig och lantlig hörna av Silverdal, med några minuters promenad ner till Edsvikens vatten och strandpromenad, förutom att du har en stor äng och fina strövområden alldeles nära.
 • Från den här idyllen kan du nästan lika snabbt promenera upp till Silverdals torg där det finns allt från livsmedelsbutik, gym och café till restauranger, frisör med mera. I området finns också gott om lekplatser samt ett flertal förskolor och skolor. Med bil eller cykel når du snabbt större shoppingcentrum som Sollentuna, Kista och Mall of Scandinavia.
 • För att åka in till city går du bara bort till hållplatsen där du har direktbuss till och från Sergels torg vardagar morgon och kväll. Övriga busslinjer i området tar dig smidigt till Sollentuna centrum och pendeltågsstation, samt Kista, Danderyds sjukhus, Mörby centrum, Karolinska sjukhuset med mera. Pendel kan du ta både från Sollentuna eller närmast från Helenelund.
 • Välkommen till ett sällskapligt, bekvämt och läckert radhus, nära Edsvikens vatten och med hela skogen som uteplats!
Interiörbeskrivning

Entréplan

HALLEN är rymlig och välkomnande med stor plats för klädavhängning och förvaring. Här finns också inbyggda garderober. Väggarna är vita och hela huset har vackra parkettgolv i askmosaik.

DUSCHRUMMET är inrett med elegant mosaikklinker i gråblått samt helkaklade väggar i vitt med hyllkant i grå ölandssten. Duschhörnan är väl avgränsad med både kakelvägg och glasvägg. Här har du även den egna tvättstugan med tvättpelare och arbetsbänk.

KÖKET är stilrent och modernt, med bra skåputrymmen (HTH) och flera arbetsytor med bänkskivor i laminat. Maskinparken är från Electrolux och omfattar spis och fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt integrerad kyl, frys och diskmaskin. Väggarna ovanför arbetsbänken pryds av påkostade stänkskydd i vitt glas samt grå ölandssten.

VARDAGSRUMMET smälter samman med köket och tillsammans skapar de en tilltalande och inbjudande sällskapsdel som är öppen, ljus och trevlig med möjlighet att umgås och prata med gäster medan man lagar mat. Då övervåningen har ett stort allrum kan man disponera detta som enbart matsal om man så vill, eller kombinera matplats och loungehörna. Fönstren och glasdörren till altanen ger rikligt med ljusinsläpp från söder. Väggarna är vita.

ALTANEN som sträcker ut sig över hela 18 kvm ligger otroligt fint - fritt, högt och med utsikt över ängen nedanför och skogen som sedan tar vid. Det hindrar inte att altanen får mycket sol från 7 till cirka 19 på sommaren. Med andra ord kan du inta alla måltider i solen, från frukost till kvällsfika, med utsikt över träd och grönska. Allt på en uteplats med utrymme för både grill, matbord och vilstolar, samt med möjlighet att ta trappan direkt ut i naturen.

Övre plan

ALLRUMMET är mysigt och generöst med plats för soffor och hemmabio. Takfönstret ger massor av extra ljusinsläpp och utsikt mot stjärnorna under klara vinternätter. Här kan familjen ha tv- och biosalong, bibliotek och lek- och spelrum. Väggarna är vita och golvet askmosaikparkett.

BADRUMMET har grått mosaikgolv och helkaklade vita väggar, samt hyllkanter i grå ölandssten precis som duschrummet. Förutom wc, tvättställ, skåp och stor väggspegel finns badkar i snygg design. Bredvid badrummet finns en praktisk walk-in-closet.

SOVRUM 1 är ett härligt master bedroom med två fönster mot skogen och frikostig plats för skrivbord eller förvaringsmöbler förutom dubbelsäng. Det är avskilt från de övriga sovrummen som ligger i fil mot framsidan. Rummet inramas av vita väggar.

SOVRUM 2 är ett rymligt hörnrum, även lämpligt som exempelvis arbetsrum och/eller gästrum, med plats för både säng och skrivbord. Väggarna är vita.

SOVRUM 3 och 4 är två mysiga barnrum i samma storlek, med mycket ljusinsläpp från fönster mot framsidan samt bra plats för möbler. Väggarna är vita.

Energideklaration
Fakta
 • Antal Rum 6 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 132kvm
 • Månadsavgift 4 495 kr

Budgivning pågår
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Rådans-Gårdsväg-18
Lägenhetsnummer
17
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Radhus
Månadsavgift
4 495 kr
Byggnad
Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
132 kvm
Antal rum
6
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk ventilation
Driftkostnader
Kommentar
Övrig driftkostnad: uppvärmning ca 18 000 kr/år, försäkring ca 2 000 kr/år. Summa ca 1 667 kr/månad. I kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsström. Kostnad för internet/tv tillkommer. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljarna
Alla bilder
Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!Radhus 6 rum i fantastiskt läge!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Madeleine Thorén

  Madeleine Thorén

  Fastighetsmäklare

  0733-15 19 51

  madeleine@susannepersson.se