Beskrivning

Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!

167 kvm
7 rum varav 5 sovrum
3 fantastiska terrasser
Kvällssol
Carport
2 förråd
Barnvänligt och lugnt område

 • Välkommen till en härlig familjebostad med hela 167 kvm fördelat på 3 plan, med smakfull interiör och terrass på varje våning!
 • Arkitekturen är modern, stilren och elegant, precis som interiören. Planlösningen är genomtänkt med stora, öppna gemensamhetsytor samlade på entréplan och 5 rum fördelade på de övre planen. Denna bostad erbjuder 5 sovrum och två rymliga vardagsrum/allrum. Disponerar man färre sovrum kan övriga rum nyttjas som allrum, tv-rum, kontor, gästrum eller vad man nu önskar.
 • Till bostadens främsta kvaliteter hör terrasserna på varje våning, där övre terrassen är kronan på verket med ca 38 kvm yta för soffor och sköna fåtöljer, i högt och relativt fritt läge mellan husen. På våning 2 har du en terrass om ca 17 kvm med kvällssol och utsikt mot framsidan. Här finns utgång från både allrummet och master bedroom. Den nedre terrassen på baksidan nås via matplatsen och är sommarens självklara frukostplats, med morgon- och förmiddagssol fram till ca 14-tiden.
 • Rummen är genomgående stora liksom fönsterpartierna, vilket ger hela huset mycket ljusinsläpp, särskilt panoramafönstren i kök och vardagsrum på entrévåningen. Nästan alla rum har också fönster åt två håll. Högre takhöjd än standard bidrar till en skön luftig känsla.
 • Huset är lättskött och interiören är ljus, fräsch och smakfull med fönsterbänkar i kalksten, spotlights i kök, wc och badrum och ett lättarbetat kök med mycket förvaring och bra arbetsytor. Golven är genomgående ekparkett utom hall, badrum och ett sovrum som har klinker. Badrummen har golvvärme.
 • Förvaringsbehoven tillgodoses effektivt med stor inredd walk-in-closet till master bedroom, inbyggda garderober i hall samt flera av sovrummen. Förråd på både framsidan och baksidan, där det främre precis vid entrén har isolerats och inretts. Carport finns med utrymme för två bilar. Tomten omfattar 220 kvm och är så gott som underhållsfri.
 • Läget är barnvänligt och lugnt på en sparsamt trafikerad gata. Närheten till Edsviken ger gångavstånd till såväl bad som motionsspår, skogspromenader, idrottsplatser, skidåkning och skridskoåkning. Det är också nära till pulkabacke och fotbollsplan, samt till flera bra förskolor och skolor. Ulriksdals slott och slottsträdgård är trevliga utflyktsmål att promenera eller cykla till. Du kan även cykla till Stockholms city via fina cykelvägar.
 • Runt Silverdals torg finns bra vardagsservice som närlivs, kafé, pizzeria, asiatiskt med mera, och i Sollentuna centrum finns ett komplett centrum med massor av butiker, service och restauranger. Lillstugan är en populär kvarterskrog i området.
 • Kommunikationerna är goda med både buss, pendel och bil. På Rådanvägen går direktbussar till/från city på vardagar morgon och kväll, samt bussar till andra knutpunkter såsom Sollentuna, Kista, Danderyds sjukhus, Bergshamra samt till Helenelunds pendeltågsstation.
 • Välkommen till ett mycket rymligt hus med hela 7 rum, 3 terrasser och optimalt läge nära bad, natur och service!
 • Entréplan
 • HALLEN är inredd med klinkergolv och är ett yteffektivt kapprum med bra plats för klädavhängning i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Direkt i hallen ligger trapphuset och till höger öppnar hallen på ett välkomnande sätt mot sällskapsdelen.
 • BADRUMMET har klinkergolv med golvvärme samt helkaklade vita väggar. Här finns en bra duschhörna med vikväggar i glas och i övrigt finns rymliga badrumsmöbler samt ett stort vädringsfönster.
 • VARDAGSRUMMET sträcker ut sig till ett härligt luftigt sällskapsrum i social och öppen planlösning mot köket. Ljusinsläppet är generöst via panoramafönster mot framsidan och även fönster på långsidan. Ytan ger gott om utrymme för en större soffgrupp, hemmabio med mera. Kontakten med köket gör rummet socialt och mingelvänligt för middagar och fester.
 • KÖKET är hjärtat i entréplanet, mitt i sällskapsdelen med öppenhet mot både vardagsrum och matplats på motsatt sida, även här med panoramafönster. Närheten till nedre terrassen gör det enkelt att duka ut för grillkvällar, soliga frukoststunder. Inredningen är från Invita och maskinparken från Siemens.
 • TERRASSEN ligger mot öster, vilket ger sol morgon och förmiddag, perfekt för långa mysiga sommarfrukostar. Terrassen är omgiven av en lättskött trädgård där man med fördel kan inreda med lite odlingslådor med mera.
 • SOVRUM 1 ligger på entréplanet och passar därför bra som antingen gäst- och arbetsrum. Rummet har fönster mot baksidan och terrassen.
 • Plan 2
 • ALLRUMMET är väl tilltaget och passar utmärkt som barnens eget vardagsrum och tv-rum. Storleken erbjuder gott om plats för soffor, tv-möbler, lek och datorhörna. Glasdörrar leder ut till våningens egen terrass.
 • SOVRUM 2 är ett luftigt och lyxigt master bedroom med egen utgång till terrassen och stor walk-in-closet i anslutning. Rummet har ett generöst ljusinsläpp från tre håll.
 • SOVRUM 3 är ett mysigt barnrum med fönster åt två håll och placering mot den lugna baksidan.
 • BADRUMMET väl tilltaget och har klinker och helkaklade väggar i samma stil som duschrummet nere. Här finns badkar och husets egen tvättstuga med arbetsbänk ovanför maskinerna.
 • TERRASSEN på ca 17 kvm öppnar upp mot framsidan vilket ger underbar kvällssol. Detta blir den självklara uteplatsen för långa ljumma kvällar både med familjen och med vänner. Terrassen har en inre del i lä och en yttre med mer fri utsikt. Den har även försetts med en markis som ger skugga och svalka vid behov.
 • Plan 3
 • SOVRUM 4 är ett ljust och härligt rum mot framsidan, ett fint alternativ till master bedroom, med sovrummet intill som barnkammare eller kontor. Rummet har egen utgång till takterrassen och får ett fint ljusinsläpp från terrassdörren i glas.
 • SOVRUM 4 är ytterligare ett bra barnrum alternativt kontor. Rummet har utsikt mot baksidan och får mycket ljusinsläpp från fönster åt två håll.
 • TERRASSEN är ca 38 kvm och är en enastående fin och rymlig uteplats, högt belägen och med utsikt mot både framsidan och baksidan, perfekt för avslappnat soffhäng i solen, likaväl som sommarfester och mingel.
Fastighet
Tomtarea
222 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusmark 3 144 000 kr
Småhusbyggnad 3 637 000 kr 2010
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Utförd
Datum
09 Februari 2021
Energiförbrukning
113 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Inskrivningar
Planbestämmelser
Detaljplan
Inteckningar
Rubrik saknas"
4670000
Totalt
9 340 000 kr
Försäkring
Bolag
IF
Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 637 000 kr
Markvärde
3 144 000 kr
Värdeår
2010
Totalt
6 781 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 7 rum varav sovrum 5
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea/Biarea 167kvm / 10kvm
 • Tomtarea 222 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Majestätet 75
Adress
Linvävarvägen-9
Postnummer
19138
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Övrig bostad
Byggnad
Byggnadsår
2010
Byggnadstyp
3 plan
Boarea
167 kvm
Biarea
10 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
7
Fasad
Stående träpanel
Fönster
2-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackad plåt
Grundmur
Betong
Tak
Papp
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Driftkostnader
Uppvärmning
11 500 kr
El
5 000 kr
Vatten och avlopp
3 000 kr
Renhållning
2 400 kr
Försäkring
6 000 kr
Total driftkostnad
ca 27 900 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Summa ca 2 325 kr/månad. Kostnad för TV och internet tillkommer. Uppgifter avseende driftskostnaderna kommer från säljaren
Alla bilder
Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!Superfint trevåningshus med underbara terrasser och kanonläge!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Madeleine Thorén

  Madeleine Thorén

  Fastighetsmäklare

  0733-15 19 51

  madeleine@susannepersson.se