Beskrivning

Ljust och stilfullt hus i Silverdal.

Välkommen till detta ljusa och stilfulla hus i Silverdal om 124 kvm med välplanerad uteplats och trädgård.

 • Välkommen till detta ljusa och stilfulla hus i Silverdal. Huset har genomgående vitmålade väggar på microlitväv och ekparkettgolv. Här har man anlagt en fin uteplats och trädgård som bildar fler små rum att trivas i. På tomten finns även ett varmisolerat förråd på ca 10 kvm samt en carport som har uttag för motorvärmare med timerfunktion.
Interiörbeskrivning

Rumsbeskrivning på nedre plan.

HALL med golvklinkers i sandfärg och golvvärme. Väggarna är vitmålade och det finns en hatthylla för klädförvaring i aluminium och ek. Det finns ett litet fönster ovan dörren som ger ett trevligt ljusinsläpp.

WC/DUSCH. Direkt till vänster från hallen kommer man till WC/Dusch som har ljusgrå klinkers på golvet med golvvärme. Rummet är helkaklat i vitt med en fondvägg i ljusblått kakel. Ovan handfatet sitter en stor spegel med en vitmålad list i överkant som belyser spegeln med 2 st infällda spotlight.

KÖKET ligger till höger från hallen och ingår i en mycket öppen planlösning med vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet mot framsidans terrass, ger ett generöst ljusinsläpp. Från köket finns det en balkongdörr som leder ut mot terrassen som har sittplats för ca 4-6 personer.

Köksinredningen kommer från Marbodal och är ljusgrå .Ovanför diskbänk och arbetsbänk är det vitt kakel. Diskmaskinen är integrerad av märket Bosch. Spishäll av märket Bosch, inbyggd ugn och micro är av fabrikat Bosch. I taket är det infällda spotlights.

Avskärmningen till vardagsrummet sker genom en bardisk som tillhör köket, vilket också ger ytterligare en matplats.

Matplatsen i köket rymmer ca 6-8 personer.

VARDAGSRUM med ekparkett golv. Väggarna är vitmålade på microlit väv. Från vardagsrummet genom stora skjutdörrar i glas kommer du ut till terrass/uteplats.

Terrassen är trägolv som är behandlat med pigmenterad olja. Från terrassen går du över gräsmattan till den soliga uteplatsen där man har sol hela dagen. Här ligger det stenplattor på marken och växterna klättrar upp för den vackra stenmuren som ramar in tomten i bakkant.

TVÄTTSTUGAN når du genom särskild ingång från terrassen eller rakt fram från hallen. Den här ingången kan man med fördel använda som grovingång.
Här har man generöst med förvaring. På golvet ligger en ljusgrå klinkers med golvvärme, vitmålade våtrumstapet, stänkskydd av kaklet. Vit skåpslucka från Marbodal. Bosch tvättmaskin och torktumlare. Här förvaras även centraldammsugaren.

TRAPP med plansteg av ek leder dig upp till övreplanRumsbeskrivning på övre plan.

SOVRUM 1 är idag ett barnrum som har ekparkett golv och vitmålade väggar på microlit väv. En fondvägg med randig tapet. Garderob med skjutdörrar i vitt. Fönster ut mot trädgården.

HALL med ekparkettgolv och vitmålade väggar på microlit väv.

MASTER BEDROOM med balkong mot trädgården och en takhöjd på 3:30 med sluttande tak. Två stora fönster och en balkongdörr ger mycket ljus till rummet. Längs med stor del av väggen finns en generös garderob med skjutdörrar i oljad ek.

DRESSINGROOM/FÖRRÅD med ett fönster, går att bygga om till ett rum om det skulle behövas, se separat ritning.

ALLRUM/SOVRUM med 7 fönster samt 1 balkongdörr som leder ut till en mindre balkong på husets framsida. Mycket ljust rum med takhöjd på 3:30 i högsta punkt med sluttande tak. Ekparkett golv och vitmålade väggar på microlit väv.

BADRUMMET är stort och rymmer både ett badkar och en separat dusch plats. På golvet ligger det ett ljusgrått klinker med golvvärme och väggarna är helkaklade i vitt, med en marinblå kaklad fondvägg. Handfats kommod med ekluckor. Stor spegel ovanför handfatet som belyses av 3 infällda spotlight i en eklist på ovankant av spegeln. Ett fönster ut mot balkongen.

Fastighet
Tomtarea
244 kvm
Övrigt
Tomtarea 244 m² (friköpt).
Sammanställning uteplats
Tomtarea 244 m² (friköpt).
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2006
Energideklaration
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Helenelund GA:29, Sollentuna Helenelund GA:30
Planbestämmelser
Detaljplan (2000-11-16)
Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Helenelund GA:29, Sollentuna Helenelund GA:30
Inteckningar
Rubrik saknas"
2857000
Rubrik saknas"
3131000
Rubrik saknas"
3645000
Totalt
13 278 000 kr
Taxering
Taxeringsår
2006
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fakta
 • Antal Rum 4 rum varav sovrum 3
 • Hustyp Kedjehus
 • Boarea/Biarea 124kvm / 10kvm
 • Tomtarea 244 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Militären 17
Adress
Silverdalsvägen-85
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2002
Boarea
124 kvm
Biarea
10 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
4
Fasad
Liggande träpanel
Fönster
2-glasfönster isoler (enkel)
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Övrigt om byggnaden
Vattenburen golvvärme i entréplan samt vattenburen golvvärme i badrum på övre plan. Övriga utrymmen på övre plan har vattenburna radiatorer. Värmeåtervinning sker av frånluften.

Motorvärmare med timerfunktion finns vid samtliga boendeparkeringar.

Telefonuttag finns i kök, vardagsrum och i alla sovrum.

TV-uttag finns eller finns förberett i kök, vardagsrum och i alla sovrum.
Övriga byggnader
På tomten finns ett isolerat förråd med liggande vitmålad panel invändigt och på golvet en linolium matta som idag används som en "verkstad".
Driftkostnader
Uppvärmning
17 500 kr
El
5 000 kr
Vatten och avlopp
3 000 kr
Renhållning
2 000 kr
Försäkring
5 900 kr
Total driftkostnad
ca 33 400 kr/år
Alla bilder
Ljust och stilfullt hus i Silverdal.Ljust och stilfullt hus i Silverdal.Ljust och stilfullt hus i Silverdal.Ljust och stilfullt hus i Silverdal.Ljust och stilfullt hus i Silverdal.Ljust och stilfullt hus i Silverdal.Ljust och stilfullt hus i Silverdal.Ljust och stilfullt hus i Silverdal.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Susanne Persson

  Susanne Persson

  Fastighetsmäklare

  0733-61 22 86

  susanne@susannepersson.se