Beskrivning

120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök

I ett av Silverdals lugnare lägen väntar ett lättskött och fint gavelhus med 4 rum på 120 kvm, med helt nytt kök från 2016 och närhet till naturen.

 • Här väntar det perfekta boendet för barnfamiljen som vill ha ett lättskött hem med en fin trädgård där det även finns bra lekytor för barnen - allt i ett väldigt lugnt läge nära skogen och vattnet, samtidigt som det är nära till service och kommunikationer.
 • Huset har en optimal planlösning med ett ljust och rymligt kök, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och överblick över altanen och baksidan, så att du kan ha koll på barnen när de leker i trädgården. Hela entrévåningen utgör en luftig sällskapsdel för umgänge med familj och vänner. Gavelläget gör huset extra avskilt och ostört.
 • Altanen på baksidan är rymlig och vetter mot en tomt med plan gräsmatta. Här har du en uppskattad oas på sommaren, för allt från grillkvällar till avkoppling i en vilstol och lek med barnen. På övervåningen finns tre bra sovrum varav ett är ordentligt tilltaget i storlek och kan ha olika funktioner, exempelvis allrum. I hallen ovanför trappan finns också en bra hörna för skrivbord/datorplats.
 • Interiör och material skapar ett vackert, trivsamt och funktionellt hem. Köket totalrenoverades 2016 då allt byttes ut och planlösningen ändrades något. Andra förbättringar är integrerade hyllsystem i hallen och nedre badrummet, gjorda och installerade av möbelsnickare 2014, samt målning och tapetsering i sovrummen. Alla sovrum har fina fondtapeter, det mindre barnsovrummet målades om och tapetserades om i slutet av 2016. Utsidan av huset målades om i september 2017 av en målerifirma.
 • Golven är parkett i kök, vardagsrum, hall och sovrum medan badrum och entré har klinker. Förutom garderober finns två relativt stora förråd vilket ger bra förvaringsmöjligheter. En bilplats finns i carportgaraget i anslutning till de sex radhusen.
 • Huset ligger i en lugn del av Silverdal, med bekväm närhet till strandpromenad och badbrygga vid Edsviken, och även nära skogen där du har motionsspår och strövområden för löpning, promenader med mera. Kring Silverdals torg har du närmaste vardagsservice med en liten livsmedelsbutik, café, gym, inredningsbutik och ett par restauranger. Bra förskolor och skolor finns på gång- och cykelavstånd.
 • Större shoppingbehov tillfredsställer du enkelt i närliggande Sollentuna Centrum, Stinsen, Kista eller Mall of Scandinavia. Jobbresor med mera är smidiga tack vare närhet till pendeltåg (Sollentuna station) och bussar, bland annat går direktbussar från Rådanvägen till city varje vardagsmorgon och tillbaka på kvällen. Övriga busslinjer går bland annat till Kista, Mörby och Danderyd där det finns t-bana, samt till Karolinska sjukhuset.
 • Välkommen till ett lugnt, stilsäkert och sällskapligt hus i attraktivt gavelläge - nära badplats, skogar, träningsmöjligheter och service!
Interiörbeskrivning

Entrévåning

HALLEN har svart klinkergolv i entrédelen och är ett välplanerat och yteffektivt kapprum med rymlig klädhörna. Hallen fortsätter sedan med parkettgolv in mot trappan och i en inre hall mot köket, där du har en stor inbyggd garderob med skjutdörrar. Väggarna är vita.

DUSCHRUMMET har grått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt samt en grå fondvägg i duschdelen. Duschhörnan har en avgränsande vikvägg i glas och i övrigt finns en rymlig tvättställskommod, väggspegel och handdukstork. Praktiskt hyllsystem gjort av en möbelsnickare samt en bra tvättdel med arbetsbänk och väggskåp.

KÖKET är i nyskick efter totalrenoveringen 2016 då allt i både interiör och utrustning byttes ut. Inredningen är från Marbodal med vita funktionella skåp och utdragslådor, som kontrasteras av bänkskiva i svart laminat och grått påkostat kakel ovanför arbetsbänkarna. Maskinparken från Siemens omfattar spishäll och fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin.

VARDAGSRUMMET är ett härligt sällskapsrum för alla tillfällen, vardag som fest, spontant soffhäng och sommarträffar då umgänget fortsätter ut på altanen. Ytorna är frikostiga med plats för soffor, fåtöljer och hemmabio i en ljus miljö med vita väggar och generöst ljusinsläpp från baksidan. Läget är också väldigt ostört och insynsfritt.

ALTANEN ligger verkligen optimalt i soligt läge och med en lättskött tomt på baksidan. I trädgården ryms både bollspel och studsmatta, liksom sköna vilstolar för avkoppling i solen. På altanen kan du möblera med grill och ett stort matbord. Gavelläget gör att detta hus i praktiken har större användbar utomhusyta, då gräsmattan fortsätter på gavelsidan.

Övervåning

SOVRUM 1 sträcker ut sig rejält på hela gavelsidan i ett extra stort rum, lämpligt som föräldradel med plats för både skrivbord och loungehörna. Det kan även nyttjas som allrum eller barnrum för två. Väggarna är vita med en ljus fondtapet. Fönstren vetter mot framsidan.

SOVRUM 2 är rymligt och ligger mot baksidan, med bra ytor för skrivbord med mera förutom säng. En fondtapet i blått pryder stora väggen och övriga väggar är vita. Stora fönster ger mycket ljusinsläpp.

SOVRUM 3 är ytterligare ett stort och bra rum med generösa ytor och egen garderobsvägg längs hela kortsidan. Även här ryms flera möbler förutom säng, och interiören är stilren med en ljus påkostad fondtapet.

BADRUMMET har ljusgrått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Rummet är rymligt och praktiskt med badkar, stor snygg tvättställskommod med matchande spegelskåp. Bra tvättdel med arbetsbänk och väggskåp.

Fastighet
Tomtarea
214 kvm
Övrigt
Tomtarea 214 m² (friköpt).
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 1 698 000 kr 2007
Småhusmark 2 654 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2015
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Majestätet GA:1, Sollentuna Majestätet GA:4 Officialservitut Elledning, Motorvärmare(5 st) Officialservitut Elledning, Motorvärmare; Officialservitut Tillträde, Takutsprång
Planbestämmelser
Detaljplan (2004-11-15)
Rättigheter förmån
Officialservitut Elledning, Motorvärmare; Officialservitut Tillträde, Takutsprång
Rättigheter last
Officialservitut Elledning, Motorvärmare(5 st)
Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Majestätet GA:1, Sollentuna Majestätet GA:4
Inteckningar
Rubrik saknas"
1500000
Rubrik saknas"
1900000
Rubrik saknas"
1933000
Totalt
7 266 000 kr
Taxering
Taxeringsår
2015
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 698 000 kr
Markvärde
2 654 000 kr
Värdeår
2007
Totalt
4 352 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 4 rum varav sovrum 3
 • Hustyp Radhus
 • Boarea/Biarea 120kvm / 9kvm
 • Tomtarea 214 kvm

Budgivning pågår
Fakta om bostaden
Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Majestätet 68
Adress
Rådanvägen-40
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Radhus
Byggnad
Byggnadsår
2007
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
120 kvm
Biarea
9 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
4
Fasad
Stående träpanel
Fönster
3-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX Ventilation
Driftkostnader
Uppvärmning
7 000 kr
El
6 000 kr
Vatten och avlopp
4 000 kr
Vägavgifter
2 100 kr
Renhållning
1 500 kr
Försäkring
9 000 kr
Total driftkostnad
ca 29 600 kr/år
Kommentar
Uppgifterna kommer från säljarna
Alla bilder
120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök120 kvm i lugnt hörnläge med nyrenoverat kök
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Susanne Persson

  Susanne Persson

  Fastighetsmäklare

  0733-61 22 86

  susanne@susannepersson.se