Beskrivning

Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!

Välkommen till en mycket attraktiv fyra med både balkong och uteplats, i toppskick och toppläge nära naturreservat, service och kommunikationer.

 • Missa inte chansen till en fyra med uteplats i bra storlek och balkong mot grönska, utmärkt planlösning och fint skick, dessutom strategiskt belägen nära såväl grönområden och löpspår som skolor, vardagsservice, restauranger och kommunikationer. Uteplatsen ger mycket radhuskänsla och är ett underbart extrarum på sommaren. Samtidigt är fönstren vid kök och matplats fria från insyn tack vare att huset är byggt i souterräng.
 • Boytan på 93 kvm har en optimal rumsfördelning med stora sällskapsytor som förenar vardagsrum och kök. Till detta har du ett rejält master bedroom och två rymligt sovrum.
 • Huset är byggt 2011 vilket innebär att bostaden är fräsch och modern med ljus interiör och original parkettgolv (Tarkett) samt klinker i badrummet. Som det anstår en relativt ny lägenhet har man även planerat in gott om förvaringsutrymmen i stora garderober med skjutdörrar och Elfa-system i hall och master bedroom. Bostaden har även renoverats med ny diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, kyl och frys under 2020 samt spishäll 2016, ugn 2014 och inglasad balkong 2012.
 • Fiberuppkopplingen är bra med kopplingsdosa i hallen vilket förenklar både surfning, arbete, tv och dataspel. Till lägenheten hör ett källarförråd på 4 kvm en våning ner. Föreningen har p-platser att hyra både utomhus och i garage via separat kö. Mer information om föreningen finns på www.silverdalsbacken.se.
 • Utöver en härlig bostad med radhuskänsla får du här ett kanonläge med promenadavstånd till Tegelhagsskogens naturreservat vid Edsviken, med motionsspår och promenadstråk, samt bad och strandpromenad längs vattnet. Bostaden ligger nära det öppna grönområdet i Silverdal, och träningsmöjligheter inomhus finns i Silverdalshallen och gym vid Silverdals torg.
 • Närmaste förskola ligger i grannföreningens lokaler och ytterligare två förskolor finns inom gångavstånd. Flera bra grundskolor finns inom en halv kilometer: Utbildning Silverdal, Silverbäcken samt Futuraskolan Rådan. Vid Silverdals torg cirka en halv kilometer bort finns utöver gym även en närlivsbutik, present- och heminredningsbutik samt pizza/kebab, wok/asiatiskt och bageri/café Ganache. När du är sugen att äta ute promenerar du till anrika värdshuset Lillstugan som är väldigt uppskattad.
 • Här har du lugnet och naturen nära, och samtidigt smidig resväg till city och större centrum. Vid busshållplatsen 100 meter från bostaden går direktbuss 516 till Sergels torg vardagar morgon och kväll, buss 526 till Karolinska sjukhuset, samt buss 178 till Danderyds sjukhus eller Kista centrum för byte till röd respektive blå linje på t-banan. Buss 178 går även till Helenelunds pendeltågsstation varifrån du kan ta tåget till både Stockholm och Arlanda.
 • PLANLÖSNING
 • HALLEN Hallen är välkomnande då den öppnar upp mot vardagsrummet rakt fram och kök till höger. Den har en stor hörna för ytterkläder till vänster och inbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Väggarna är ljusgråa.
 • VARDAGSRUMMET är inbjudande och spatiöst, med social öppenhet mot matsalsdel och kök. Ljusinsläppet är frikostigt från flera stora fönster och ytorna lättmöblerade med soffgrupp, hemmabio och bokhylla med mera. Kontakten med köket är trevlig både till vardags och när man har gäster. Väggarna är ljusgråa.
 • BADRUMMET är välutrustat, fräscht och yteffektivt, med bra duschhörna med glasvägg, funktionella badrumsmöbler och en komplett tvättdel med arbetsbänk och överskåp. Golvet är mörka klinker med golvvärme och väggarna är helkaklade i vitt.
 • KÖKET är effektivt med mycket arbetsyta och förvaring på få kvadratmeter, vilket ger mer utrymme åt matsal och vardagsrum. Köket är stilrent och praktiskt med vita släta luckor, snygga bänkskivor, vita stänkskydd ovanför arbetsbänken, dubbel diskho samt uppdaterad maskinpark som bland annat inkluderar självrengörande ugn och induktionshäll.
 • BALKONGEN är inglasad och öppnar upp mot den fantastiska grönska som Silverdal erbjuder, med låg insyn är detta ett perfekt extrarum året runt.
 • SOVRUM 1 är ett väl tilltaget master bedroom, med egen utgång till uteplatsen och gott om plats för flera möbler utöver dubbelsäng. Här finns också en garderobsvägg med skjutdörrar och praktisk Elfa-inredning. Rummet har vita väggar.
 • SOVRUM 2 är ett mysigt sovrum med utrymme för både säng och skrivbord med mera. Det ligger perfekt nära både vardagsrum och föräldrarum, med ljusinsläpp från stort fönsterparti. Väggarna är vita med en mörkblå fondvägg.
 • SOVRUM 3 är utmärkt som ett kontor eller sovrum med plats för både säng och skrivbord, med fönster mot grönska. Väggarna är ljust beigea med en fondtapet i ljus nyans.
 • UTEPLATSEN har ytor som ger fritt utrymme för grillplats, matgrupp, vilstolar, loungehörna med mera. Uteplatsen nås från master bedroom.
 • Välkommen till en fantastisk lägenhet!
Energideklaration
Utförd
Datum
15 December 2014
Energiklass
C
Fakta
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 93kvm
 • Månadsavgift 4 596 kr I avgiften ingår, värme, kallvatten, sophämtning, försäkring för bostadsrättstillägg, skötsel av gård och vägar och städning av trapphus. Föreningen har haft en avgiftsfri januarimånad sedan flera år och ingen planerad avgiftshöjning. Enligt uppgifter från säljaren.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Margreteborgsvägen-11
Förening
Brf Silverdalsbacken
Lägenhetsnummer
1003
Postnummer
191 37
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 596 kr I avgiften ingår, värme, kallvatten, sophämtning, försäkring för bostadsrättstillägg, skötsel av gård och vägar och städning av trapphus. Föreningen har haft en avgiftsfri januarimånad sedan flera år och ingen planerad avgiftshöjning. Enligt uppgifter från säljaren.
Byggnad
Byggnadsår
2012
Boarea
93 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Driftkostnader
El
600 kr
Vatten och avlopp
150 kr
Total driftkostnad
ca 750 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Summa ca 750kr/mån. Kostnader för Tv/bredband och försäkring tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Silverdalsbacken
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2008 och byggnaderna stod klara för inflytt 2011. I den äkta bostadsrättsföreningen finns det totalt 99 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två verksamhetslokaler.
Alla bilder
Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se