Beskrivning

Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!

Välkommen till ett av Edsvikens absolut bästa lägen - en påkostad villa 234 kvm med högklassig interiör och önsketomt med stor terrass och pooldäck.

 • I ett av Edsvikens absolut bästa lägen finner du denna utsökta villa, exklusivt och mycket smakfullt inredd och med många trivselfaktorer som stor insynsfri tomt med sol från morgon till kväll och ostört läge med enorm terrass och pooldäck. Relaxdel med bastu gör det möjligt att bada och basta stora delar av året. Det här är den optimala bostaden för en barnfamilj som vill ha tomten som ett "andra rum" för ett underbart uteliv på sommaren.
 • Bostaden är väl tilltagen med hela 234 kvm boyta och 7 rum varav 5 sovrum. Allt mycket väl fördelat på 2 våningar i en modern och bra planlösning med de flesta sovrum samlade uppe och stora, öppna sällskapsytor nere. Utöver den generösa nedre terrassen finns en balkong som nås från både allrummet och master bedroom.
 • Hela villan och i synnerhet sällskapsytorna flödar av ljus tack vare många och stora glaspartier som ger en skön känsla av närkontakt med tomten. Här bor du direkt granne med skogen som ingår i ett naturreservat. Det ger en miljö som är väldigt tyst och lugn, men utan att det känns isolerat då det finns en gångväg intill där människor rör sig.
 • Utöver ett drömläge är villan fantastiskt fin med "top notch-interiör" som präglas av genomgående mycket hög kvalitet och påkostade material, allt stilrent och med välvald färgsättning. Bland många smakfulla detaljer i interiören kan nämnas den vackra trappan med glasräcken, en ståtlig entré med stenläggning och pelare samt det sofistikerade köket.
 • Även badrummen är omsorgsfullt inredda med vackra och gedigna material, framför allt den inbjudande relaxdelen med bastu. Badrummen och wc tillsammans ger totalt 3 duschar, 1 hörnbadkar och 2 wc vilket är bekvämt både till vardags och när man har gäster.
 • Förutom att villan är relativt nybyggd, är den renoverad 2018 med ommålning av fasadens träpanel och 2013 då man byggde pool plus pooldäck (av träkomposit). Alla rum har ekparkett som är oljad i vardagsrummet och lackad i övriga rum, våtrummen har istället klinkergolv. Vattenburen golvvärme i hela huset (elslingor i golvet i våtutrymmena). Förberett för bergvärme. Varm förråd i carporten om ca 15 kvm.
 • Trädgården har lummig grönska med både lekvänliga gräsytor och inramande träd och buskar som begränsar insynen. Terrassen är lättillgänglig då den nås via glasdörrar från både köket och vardagsrummet. Då huset ligger en bit upp från infart och entré får tomten ett ypperligt läge en bit ovanför gatunivån. Villan har 3 bilplatser varav en under carport.
 • Utöver en magnifik bostad och en av Edsvikens bästa tomter är det nära till all tänkbar service. Förskolor och skolor finns nära och det är bara 900 meter till Helenelunds station där det även finns ett centrum med mataffär (Ica). Bara 500 meter bort finns gym och ett Gateau-bageri. För större shoppingturer och storhandling har du Sollentuna centrum bara drygt 2 km bort, med ett stort utbud av butiker och service.
 • Du har även tillgång till friluftsliv och motionsmöjligheter i princip bakom knuten, där skogen öppnar sig och fortsätter i ett naturreservat med motionsspår och gröna strövområden. På sommaren är det bekvämt med gångavstånd ner till badplats och strandpromenad vid Edsvikens vatten.
 • Utöver pendeltåg från Helenelund har du buss några hundra meter bort, dels på Sollentunavägen, dels på Hedvigsdalsvägen. Bussarna går bland annat till Sollentuna centrum och station, Kista, Mörby, Danderyds sjukhus och Karolinska sjukhuset.
 • Välkommen till en drömbostad för familjen som önskar sig ett vackert hem med mycket utrymme, stora sällskapsytor och lummig trädgård i bästa läge!
 • PLANLÖSNING:
 • Entrévåning
 • HALLEN är väldigt välkomnande då du direkt möts av ljuset från vardagsrumsfönstren, i ett härligt kapprum med guldgula väggar och randig fondtapet till ett svart klinkergolv med stora plattor. Här finns plats för att välkomna många gäster, och gott om utrymme för klädavhängning finns i de inbyggda garderoberna med skjutdörrar.
 • KÖKET är härligt luftigt, med exklusiv inredning från Kvänum (2006) i en fin kombination av vita övre luckor och nedre luckor i trä. Bänkskivorna i Corian sträcker ut sig i stora arbetsytor och i köksön har du både spishäll och fläkt, massor av extra förvaringsplats och bardisk som är mysig att sitta vid för gäster på besök. Maskinparken är modern (Siemens) med inbyggda ugnar, mikro och espressomaskin (Gaggenau), kyl och frys samt integrerad diskmaskin förutom spishäll och fläkt (Fjäråskupan).
 • VARDAGSRUMMET är enastående med sina enorma ytor och massivt ljusinsläpp från stora glaspartier nästan ner till golvet. Öppen planlösning mot köket ger extra mycket rymd till hela sällskapsdelen, som med sin storlek går att möblera på många olika sätt och dela av i olika "rum i rummet", med matsal närmast köket. Vardagsrummet omfattar hela 36 kvm och matsal plus kök ytterligare drygt 33 kvm. Sällskapsdelen inramas av vita väggar och stilfull oljad ekparkett.
 • TERRASSEN är rejält tilltagen och gediget byggd (Bangkirai-trä), med stora ytor som rymmer allt från grill och matbord till separata loungedelar för skön avkoppling i solen. Mot skogen löper en fin stenmur och terrassen ansluter till pooldäcket, som också är generöst byggt (träkomposit) med plats för rader av vilstolar runt poolen. Allt är med andra ord redo för poolpartyn och semesterkänsla varje dag, i ett suveränt insynsfritt läge med skogsparti alldeles bakom huset.
 • SOVRUM 1 bredvid vardagsrummet är ett mysigt barnrum alternativt arbetsrum eller gästrum på närmare 11 kvm, med vinröd fondvägg och plats för såväl säng som skrivbord och andra möbler. Rummet har sitt fönster mot skogens grönska.
 • BADRUMMET är läckert inrett, helkaklat i vitt med avvikande dekorativt kakel i duschdelen som avgränsas av glasväggar. En stilfull tvättställskommod rymmer mycket förvaring och ovanför detta sitter en stor väggspegel.
 • Innanför köket finns ett praktiskt och fräscht KLÄDVÅRDSRUM med centraldammsugare (Husky Q Air), tvättho och gott om förvaring samt extra varmvattenberedare. Klädvårdsdelen nås även utifrån tomten via en egen groventré.
 • Övervåning
 • ALLRUMMET på drygt 18 kvm är perfekt som tv-rum och/eller barnens eget sällskapsrum för kompishäng, spel och läxläsning med mera. Här kan de mysa och umgås medan de vuxna har middagsgäster nere, och även ha tillgång till balkong för att sitta ute i solen.
 • BALKONGEN ger en bekväm och rymlig uteplats även på övervåningen, med utblick över terrassen, poolen och grannskapet. Balkongen har utrymme för soffor och fåtöljer och är en mysig, avskild solplats för att läsa en bok eller dricka sitt morgonkaffe.
 • SOVRUM 2 är ett rejält rum på närmare 13 kvm, med rikligt ljusinsläpp från ett dubbelt fönster mot entrésidan. Rummet har dessutom egen klädkammare på nästan 7 kvm i anslutning. Interiören är ljusgråa väggar.
 • SOVRUM 3 är närmare 13 kvm och har fönster åt två håll, varav det största vetter mot entrésidan. Ytan ger generöst med plats för både säng, skrivbord och andra möbler. Väggarna är vita med en fondvägg i sober caffe latte-nyans.
 • SOVRUM 4 är drygt 12 kvm och har också två fönster varav det största har utsikt över gården och terrassen. Rummet är inrett med vita väggar och en ljus mönstrad fondtapet.
 • SOVRUM 5 är ett underbart master bedroom i avskilt läge, med egen balkongdörr och en praktisk walk-in-closet som nås från två håll bakom sängväggen. Väggarna är vita förutom sängväggen som har en ljus fondtapet.
 • RELAXDELEN ger känslan av ett eget spa, med bastu som har ett Harvia Forte bastuaggregat som värmer upp bastun på 5 minuter. Stort hörnbadkar och dessutom glasinramad duschdel med två duschar. Allt i exklusiv design vad gäller klinker, kakel och badrumsmöblemang. Bredvid relaxdelen finns en separat wc svart klinkergolv, fina tapeter samt ett stort vädringsfönster.
Fastighet
Tomtarea
1203 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 5 200 000 kr 2006
Småhusmark 4 923 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Utförd
Datum
10 Juli 2019
Energiförbrukning
143 kwh/kvm (Atemp) per år
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Förmån: Officialservitut Väg, 0163-F4205-A3.3 Förmån: Officialservitut Väg, 01-SOE-844.1
Planbestämmelser
Ändring Av Dp (1993-11-16) Byggnadsplan (1933-06-23)
Rättigheter förmån
Förmån: Officialservitut Väg, 0163-F4205-A3.3 Förmån: Officialservitut Väg, 01-SOE-844.1
Inteckningar
Rubrik saknas"
1200
Rubrik saknas"
4000
Rubrik saknas"
10000
Rubrik saknas"
11000
Rubrik saknas"
22000
Rubrik saknas"
300000
Rubrik saknas"
500000
Rubrik saknas"
750000
Rubrik saknas"
1005000
Rubrik saknas"
1500000
Rubrik saknas"
2500000
Totalt
9 103 200 kr
Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
5 200 000 kr
Markvärde
4 923 000 kr
Värdeår
2006
Totalt
10 123 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 7 rum varav sovrum 5
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea 234kvm
 • Tomtarea 1203 kvm

Budgivning pågår
Högsta bud

12 500 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Höstblomman 9
Adress
Viktoriavägen-16
Postnummer
191 43
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Övrig bostad
Byggnad
Byggnadsår
2006
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
234 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
7
Fasad
Puts med inslag av trä
Fönster
Isolerglaskassetter
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Modern betongplatta på mark
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump (IVT 495 TWIN, 2006)
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden
Frånluftsvärmepump förberedd för bergvärme.
Driftkostnader
Uppvärmning
41 000 kr
Vatten och avlopp
1 550 kr
Renhållning
2 000 kr
Försäkring
7 500 kr
Total driftkostnad
ca 52 050 kr/år
Kommentar
Posten uppvärmning inkluderar hushållsel. Uppvärmning (inkl. pool) samt hushållsel ca 34.660 kWh per år. Försäkring via if. Uppgifterna kommer från säljarna.
Alla bilder
Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!Ljuvlig villa 7 rum, pool och drömläge i Edsviken!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Susanne Persson

  Susanne Persson

  Fastighetsmäklare

  0733-61 22 86

  susanne@susannepersson.se