Beskrivning

Guldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatser

Gott om plats för hela familjen i detta hus med 6 rum på 127 kvm och uteplatser högt och lågt - nära till stan men med naturen som granne.

 • Hur får man plats med 6 rejäla rum på 127 kvadratmeter? Genom en mycket genomtänkt planlösning som dessutom är flexibel för olika familjestorlekar. Flera rum kan användas på valfritt sätt - sovrum, arbetsrum eller gästrum, och huset kan enkelt få 5 sovrum vid behov. Även allrummet kan bli ett sovrum vid behov. Samtidigt är entrévåningen ljus och mycket öppen med ett enda rum för kök, matplats och vardagsrum, som sträcker sig genom hela huset.
 • Till husets stora fördelar hör självklart uteplatserna. Utanför köket ligger en altan med extra utbyggt soldäck, med sol hela dagen. Och på övervåningen kopplar du av på en högt belägen terrass med morgon- och kvällssol, i ostört läge och med härlig utsikt tack vare husets höga läge i förhållande till omgivande kvarter.
 • Huset är modernt och samtidigt annorlunda utformat, med ytskikt som är fräscha och neutrala vilket öppnar för egna idéer, färgval och förändringar. Fönsterbänkarna är i oljad ek och golven genomgående ekparkett i alla rum. Väggar, tak och socklar är generellt neutralt vita.
 • Från övervåningen och altanen har du utsikt över parken. Alla fönster mot baksidan har grå markiser som ger skugga när solen är lite för ljus eller varm.
 • Trädgården är lagom stor och därmed lättskött för familjen som vill lägga mer tid på andra fritidsintressen. Naturen och skogen inbjuder till skön avkoppling och njutning, och barnen får en trygg och lekfull miljö med lekplatsen som du har full översikt över från baksidan och uteplatsen. Närheten till både dagis och skola gör också livet enklare och kräver ingen bilskjuts. Bussar och butiker finns vid det närliggande torget, där servicen och utbudet också kommer att utökas.
Interiörbeskrivning

Entrévåning

HALLEN utgör en välkomnande entré med klinkergolv och en skjutdörrsgarderob med spegelglas, som rymmer mycket förvaring och ytterkläder.

LILLA BADRUMMET har klinkergolv, helkaklade väggar i vitt och eleganta duschväggar i mörkgrått glas. Den vita kommoden kommer från Ballingslöv. Två infällda takspotlights med dimmer ger ett skönt ljus.

Med utsikt och utgång mot altanen ligger KÖKET med induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, dubbel kyl och frys, diskmaskin och fläkt från Electrolux. Väggar och kakel går i vitt, och skåp och lådor är från Ballingslöv. Taket har 4 infällda spotlights med dimmer, och även under väggskåpen sitter spotlights.

MATPLATSEN har en central och öppen placering mellan kök och vardagsrum, med fönster mot öster. Här ryms matglädje för minst 8-10 personer såväl som vardagslivets alla måltider.

VARDAGSRUMMET i andra änden går också i neutralt och ljust vitt. Fönster åt två håll välkomnar dagsljuset, medan belysning med dimmer skapar det ljus du vill ha på kvällen - biosalong, läsning eller spelkväll.

Frän köket är det smidigt att ta ut frukostbrickan eller grillfatet till UTEPLATSEN, som är mycket väl tilltagen - extra utbyggd så att alla får en plats i solen, som når hit från tidig morgon till långt inpå kvällen. Altanen får insynsskydd av det egna förrådet och grannens förråd.

Det GÄSTRUM som ligger intill köket är perfekt som just detta - men kan även vara arbetsrum, sovrum eller bibliotek. Här ryms både säng, skrivbord/datorarbetsplats, och bokhylla.

Övervåning

ALLRUMMET har en praktisk skjutdörr som gör det möjligt att använda rummet som ett sovrum eller annat rum med behov av avskildhet. Dimmer i allrummet ger mysbelysning för härliga filmkvällar för stora och små.

TERRASSEN på hela 18 kvm med trätrall och vägguttag är en plats för livskvalitet på hög nivå - i ett högt, ostört läge och med massor av plats för soffor, bord och vil-/solstolar.

MASTER BEDROOM har ett stort fönster mot baksidan och altanen. Förutom stor plats för dubbelsäng finns här ingången till klädkammaren.

KLÄDKAMMARENS generösa förvaringsmöjligheter genom en hylla med klädstång och plats för fler förvaringslösningar - kanske även en spegel som skapar ett elegant "dressingroom" med ekparkett.

SOVRUM 2 har fönster mot terrassidan och en inbyggd garderob för förvaring. Här ryms såväl minstingen som tonåringen, med plats för säng och arbetshörna/datorplats.

SOVRUM 3 har fönster mot altanen och baksidan. Även här finns plats för säng och skrivbord. Det finns även en inbyggd garderob.

BADRUMMET utnyttjar ytorna effektivt genom att även utgöra TVÄTTSTUGA. Inredningen med handfat, kommod och väggskåp är från Ballingslöv och tvättmaskin, torktumlare och torkskåp är från Electrolux. Belysning med dimmerfunktion gör det mysigt att ta ett avkopplande varmt bad!

Övrigt

FÖRRÅDET är inrett med praktiska hyllor och ligger lättillgängligt i anslutning till baksidans altan. Under trappan med steg och handledare i oljad ek finns ett teknikutrymme som utgör en samlad el- och telecentral, detta går att använda som ett extra förvaringsutrymme.

Fastighet
Tomtarea
165 kvm
Övrigt
Tomtarea 165 m² (friköpt).
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 1 302 000 kr 2007
Småhusmark 1 042 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2008
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Mjödet GA:1
Planbestämmelser
Detaljplan (2000-11-16) , Ändring av detaljplan (2006-11-30)
Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Mjödet GA:1
Inteckningar
Rubrik saknas"
1800000
Totalt
3 600 000 kr
Taxering
Taxeringsår
2008
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 302 000 kr
Markvärde
1 042 000 kr
Värdeår
2007
Totalt
2 344 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 6 rum varav sovrum 4
 • Hustyp Terrasshus
 • Boarea 127kvm
 • Tomtarea 165 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Terrasshus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Mjödet 7
Adress
Silverdalsvägen-46
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Radhus
Byggnad
Byggnadsår
2007
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
127 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
6
Fasad
Liggande träpanel
Fönster
3-glasfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Balkgrundläggning
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Driftkostnader
Kommentar
per år är 24.793 kr som inkluderar uppvärmning, el, vatten, sophämtning och hemförsäkring. Exklusive samfallighetsavgift, (2.200 kr per år), som avser staket och mur mellan husen. (Uppgifter från säljaren)
Alla bilder
Guldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatserGuldläge i Silverdal på 127 kvm med 2 stora uteplatser
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Susanne Persson

  Susanne Persson

  Fastighetsmäklare

  0733-61 22 86

  susanne@susannepersson.se