Beskrivning

Välkommen till detta ljusa och stilfulla hus i Silverdal

Stilfullt hus i Silverdal i två plan med välplanerad uteplats och fint anlagd trädgård. Carport och förråd på tomten.

 • Välkommen till detta ljusa och stilfulla hus i Silverdal med boarea på 132 kvm i två plan. Huset har genomgående ekparkett från Kährs och fönsterbänkar av massiv oljad ek. Här har man med hjälp av trädgårdsarkitekt anlagt en vacker, funktionell och barnvänlig trädgård med uteplatser i flera väderstreck. På tomten finns även ett förråd om 18 kvm, till hälften vinterbonat och inrett samt en uppfart med carport som har plats för två till tre bilar.
Interiörbeskrivning

ENTRÉ med målade väggar i vit färg på väv. På golvet ligger det grå klinkers och direkt till vänster vid entrén finns det en platsbyggd klädförvaring, med hyllor i ek.

I entrén finns det en stor platsbyggd garderob med spegelklädda skjutdörrar. I taket sitter det infällda spotlights.

DUSCH/WC med helkaklade väggar i matt vit, på golvet ligger det svart klinkers med golvvärme, i taket sitter det träullsplatta i trävit. Handfats kommod från Vedum i vitt, ovanför handfatet sitter det en spegel infälld i kaklet.

Golvmonterad WC, duschavskärmning i klarglas med aluminium profiler, duschblandare Cera Moraarmatur. I taket sitter det infällda spotlights.

KÖK med matplats där det stora fönsterpartiet mot trädgården ger ett generöst ljusinsläpp. Balkongdörr till uteplatsen skyddad av glastak.

Köksinredningen kommer från Vedum och är vit. Ovanför diskbänk och arbetsbänken är det vitt kakel. Glaskeramikhäll av märket Electrolux, Inbyggnadsugn och mikrovågsugn i rostfritt från Electrolux. 2 st. kombinerade kyl/frys i vitt med ekhandtag från Electrolux. Integrerad diskmaskin från Electrolux. Utdragbar fläkt, Silence tech, från Electrolux. I taket är det infällda spotlights och på golvet ligger det Kährs eklamellparkett 15 mm. Väggarna är målade på väv i vitt.

Blandare från Moraarmatur och bänkskivor i massiv oljad ek.

Extraförvaring byggd i vägg mellan kök och vardagsrum, med luckor från Vedum i vitt.

VARDAGSRUM med braskamin och stora fönster. I vardagsrummet finns även en matsalsdel vilket skapar gott om plats för många middagsgäster och lekande barn.

Från vardagsrummets matplats finns det en balkongdörr som leder ut mot den
härliga terrassen i söderläge på husets framsida.

På golvet ligger det Kährs eklamellparkett 15 mm, och väggarna är målade i vitt på väv. Taket är vitlaserad träpanel.

TRAPPA upp till övervåningen med sätt och plansteg i oljad ek.

ÖVERVÅNINGEN

HALL med målade vita väggar, på golvet ligger det Kährs eklamellparkett 15 mm.

TVÄTTSTUGA mycket praktiskt i anslutning till samtliga sovrum och badrum. På golvet ligger det klinker och väggarna är delvis klädda med kakel i övrigt målade vita på väv.

Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux i vit.

SOVRUM 1 har två fönster och tre vita garderober från Vedum. På golvet ligger det Kährs eklamellparkett 15 mm, och väggarna är tapetserade med beige tapet.

SOVRUM 2 har 2 fönster och 1 garderob i vitt från Vedum. På golvet ligger det Kährs eklamellparkett 15 mm och väggarna är tapetserade med vit tapet.

SOVRUM 3 har 1 fönster och 2 garderober i vitt från Vedum. På golvet ligger det Kährs eklamellparkett 15 mm och väggarna är tapetserade med gul tapet.Väggförvaring ovan säng.

ALLRUM som även skulle kunna byggas om till ett fjärde rum har ett högt sittande fönster. Platsbyggd förvaring från Vedum, med öppna ekhyllor för till exempel TV. På golvet ligger det Kährs eklamellparkett 15 mm och väggarna är målade vita.

BADRUM med badkar, badkarsblandare Cera moraarmatur. Helkaklade väggar i vitt och på golvet ligger det grått klinker med golvvärme. I taket sitter det träullsplatta i trävit. Handfatskommod från Vedum. Stor spegel infälld i kaklet.

Golvmonterad WC, tre stycken infällda spotlights i taket.

Fastighet
Tomtarea
390 kvm
Övrigt
Tomtarea 390 m² (friköpt).
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 1 333 000 kr 2003
Småhusmark 1 445 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2006
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Helenelund GA:33
Planbestämmelser
Detaljplan (2000-11-16)
Gemensamhetsanläggningar
Sollentuna Helenelund GA:33
Inteckningar
Rubrik saknas"
2812500
Rubrik saknas"
3187500
Rubrik saknas"
3350000
Totalt
12 700 000 kr
Taxering
Taxeringsår
2006
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 333 000 kr
Markvärde
1 445 000 kr
Värdeår
2003
Totalt
2 778 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 5 rum varav sovrum 3
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea 132kvm
 • Tomtarea 390 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Militären 59
Adress
Silverdalsvägen-109
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2003
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
132 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
5
Fasad
Stående träpanel
Fönster
3-glasfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Varmgrund
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Driftkostnader
Uppvärmning
7 000 kr
El
9 000 kr
Vatten och avlopp
2 700 kr
Renhållning
2 200 kr
Försäkring
4 500 kr
Övriga kostnader
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 26 600 kr/år
Kommentar
Uppgifter från säljaren angående ungerfärliga driftskostnader per år;
El: 9000:-/år
Fjärrvärme: 7000:-/år
Vatten/Avlopp: 2700 :-/år
TV: 1200:/år (Sollentuna Energi)
Försäkring: 4500 :-/år (Trygg Hansa)
Sophämtning: 2200 :-/år
Alla bilder
Välkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i SilverdalVälkommen till detta ljusa och stilfulla hus i Silverdal
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Susanne Persson

  Susanne Persson

  Fastighetsmäklare

  0733-61 22 86

  susanne@susannepersson.se